Měšce se zapečenou zeleninou a Hokaido

1. listopadu 2018 v 12:00 | jj, vařil Jardíček |  Bezmasá jídla - VEGAN a VEGETARIAN
Tedy tentokrát jsem se obsahu na talíři nejdřív lekla :).


Ani po ustřižení vršku to nevypadalo o nic moc líp :).


Ale na talíři už to bylo bezvadný:).
Takže velice jednoduše... Jakákoliv zelenina, co je doma, na kousky (u nás zrovna byla cibule, papriky, brambory, Hokaido)...


Přidat lžíci rajského protlaku, několik lžic oleje, poměrně hodně osolit, promíchat.


Zabalit do pečícího papíru, utáhnout, aby neutíkala pára, no a do trouby na 180°na hodinku.


Hodí se k tomu nějaký dipík, třeba česnekový...



.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jarmila* Jarmila* | E-mail | Web | 1. listopadu 2018 v 12:10 | Reagovat

Jájo, u pár posledních článků nejsou vidět fotky. Je tam jen prázdné místo.

2 Jája Jája | E-mail | Web | 3. listopadu 2018 v 17:00 | Reagovat

[1]: Teda!!! Jarmilko dík moc, ty fotky nahraný byly, ale zmizely i z galerie! A teď se snažím to opravit a v galerii jsou všechny - ale zobrazuje se jen jedna... co to doparoma je?

3 Jája Jája | E-mail | Web | 3. listopadu 2018 v 17:00 | Reagovat

[1]: Teda!!! Jarmilko dík moc, ty fotky nahraný byly, ale zmizely i z galerie! A teď se snažím to opravit a v galerii jsou všechny - ale zobrazuje se jen jedna... co to doparoma je? :-(

4 Jája Jája | E-mail | Web | 3. listopadu 2018 v 17:01 | Reagovat

A teď to hodí koment dvakrát? Kurňa...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama