"Čína" s květákovou rýží

27. října 2018 v 19:35 | jj, vařil Jardíček |  Bezmasá jídla - VEGAN a VEGETARIAN
Taky moc dobrý :).


Ve Woku udělat teňoučkou omeletku - vejce se sojovkou, odložit do tepla...


Pak na Wok přihodit zeleninku, co dům dal... a zprudka ze všech stran osmahnout, jen aby zůstala křupavá... a zase vyndat do tepla do čekárny :)...
Taky miluju Wok, drží krásně teplotu, postupně se dá vyměňovat zpracovávaný obsah...



Do Woku rozmixovaný květák - ne úplně, jen na "zrníčka", přibližně něco jako rýže :), 5-7 minutek za častého míchání osmahnout, aby chytil barvu qa změkl, vrátíš do toho zeleninku, lžíci sojovky, dál chvilku smažíš zprudka, pak půl skleničky vývaru se špetkou škrobu, půl minutky provařit s promícháváním, no a na talíř dát omeletku a k tomu směs :).



.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Marčélla Marčélla | E-mail | Web | 28. října 2018 v 18:58 | Reagovat

To vypadá dobře, zkusím. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama