Rizotko s dýní Hokaido

9. srpna 2018 v 12:00 | jj, vařil Jardíček |  Bezmasá jídla - VEGAN a VEGETARIAN
Pokaždé trochu jinak :).


Cibuli na drobno, kousek celeru na drobno, na pár lžících olivového oleje, přidat malou Hokaidinku na kousky, postupně smažit do barvy, přidat syrovou rýži, nechat nasáknout olej do zesklovatění, začít podlévat zeleninovým vývarem, vždy aby to bylo ponořené a postupně průběžně přilévat, do al dente je to cca 20 minutek. Jednoduché a moc dobré to bylo :).


Tentokrát to Jardíček posypal opraženou strouhankou, moooc dobrý :).


A navrch pár hoblinek kvalitního sýra :).



.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama