Cuketa - ne až tak zrovna zdravě, ale "chutně" :)

17. července 2018 v 12:00 | jj, vařil Jardíček |  Bezmasá jídla - VEGAN a VEGETARIAN
Jako vážně moc dobrý, ale jen asi občas. Je to výrazně tučný. A Jardíček k tomu dodává, že právě proto tak dobrý :).


Kvalitní listové těsto, opravdu kvalitní, ne Kauf, ne Penn... trošku udělat okraje, na to rozetřít Maskarpone, opatrně posolit, na to parmezán (NE EIDAM!!!) a plátky česneku.


Na to rozložit plátky cukety a dát do trouby (na peč. papíru) na 180° na 15 minut do zhnědnutí.


Poté navrch ještě parmezán a ještě 10-15 minutek, aby se rozpekl :).



Vynikající...


Vypadá kapku "připáleně" ten okraj, ale nebyl :).


A s klasickou okurkou s klasickým sladkokyselým nálevem mňamka veliká :).



.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 supice supice | E-mail | Web | 29. července 2018 v 19:05 | Reagovat

Cukinu mám moc ráda. Vyzkouším, díky:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama