Zelenina pečená VEGAN

17. června 2017 v 21:05 | jj, vařil Jardíček |  Bezmasá jídla - VEGAN a VEGETARIAN
Ďábelské :). Jednoduché, jednodušeji to snad ani nejde...


Mrkvička jarní na půlky i s částí natě, jarní cibulka na půlky, červená a bílá paprika na proužky, pár rajčátek.
To celé prolít několika lžícemi olivového oleje, sůl, koření dle chuti.


Podlít trochou vody - to urychlí práci rajčátek, aby pustila šťávu - a při 160 st. pomalu péct, čas od času prohodit. Peklo se tak tři čtvrtě hodiny, až rajčátka zmizela a zbytek byl hezky měkký.


S bramborama na libovolný způsob :).





.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Jarmila* Jarmila* | E-mail | Web | 17. června 2017 v 22:15 | Reagovat

Mám takovou zeleninu ráda. Musela to být mňamka. :-)

2 Jája Jája | E-mail | Web | 17. června 2017 v 22:50 | Reagovat

Byla :), a je to tak snadné a příjemné :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama