Suprovka - kadeřávkové čipsy se sýrem podle Paní Pruhované od Zelené brány

8. června 2017 v 8:00 | jj |  Bezmasá jídla - VEGAN a VEGETARIAN
Před týdnem začaly po zimě opět fungovat zeleninové bedýnky - Bedýnky Pardubice. Nedám na ně dopustit, Bedýnková Petruška to dělá srdíčkem. A je to znát.
Tentokrát jsem se tam potkala s bezvadnou babou :), taky bedýnkářkou. A protože v bedýnách byl tentokrát i nádherný kadeřávek, vysvětlila nám Pruhovaná paní, co s ním krom jiného dělá.
Čipsy. Čipsy v troubě se sýrem :).

B O Ž Í Í Í Í !!!!!!
Jednoduše: pohňahňat trochu olejem, osolit a na pečící papír na plech do trouby poskládat, třeba i sýrem posypat.
Tak jsem to hned zkusila. Měla jsem už málo kadeřávku, tak jsem na kousky přidala i listy kedluben z bedýnky.


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 8. června 2017 v 17:27 | Reagovat

Díky barvě kadeřávku kamarádka říká vařený ho*no. :D

2 Jája Jája | E-mail | Web | 10. června 2017 v 14:14 | Reagovat

[1]: :-D To je zcela přesné pojmenování barvy tepelně zpracovaného kadeřávku :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama