Jablíčka pečená

17. června 2017 v 21:10 | jj, vařil Jardíček |  Bezmasá jídla - VEGAN a VEGETARIAN
Máme teď doma opravdu hodně jablíček, v bedýnkách jsou krásná česká jablíčka z Ostřešan tady od nás. Chuťouvě už jsou hodně moučná, ale na kuchaření jsou dokonalá :).



Jablíčka se skořicí, cukrem a citr. šťávou dle chuti do pekáčku, zasypat drobenkou, na 160 st. půl hodinky nebo dle chuti, až to zezlátne a začne pěnit. A do pekáčku společného nebo do jednoporcových pečících misek, to už je jedno :).






Červnová jablíčka z Ostřešan z Bedýnek :).





.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Jarmila* Jarmila* | E-mail | Web | 17. června 2017 v 22:13 | Reagovat

Jablíčka jsou krásná. :-)
Peču je občas v jablečníku (něco jako aroma lampa). Je to pak bašta. :-)

2 Jája Jája | E-mail | Web | 17. června 2017 v 22:49 | Reagovat

[1]: Jarmilko no vidíš, taky ho mám, ale ještě jsem to nikdy nezkoušela :), pozná se, že je hotovo? :)

3 Jarmila* Jarmila* | E-mail | Web | 17. června 2017 v 22:57 | Reagovat

[2]: Už si nepamatuju, jak dlouho jsem ho pekla. Kontrolovala jsem, jestli se nepřipaluje a je už měkké. Řekla bych tak půl až 3/4 hodinky. Vyzkoušej to. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama