Dýňové soté (Hokaido) a brambory šťouchané zapečené

4. ledna 2017 v 23:58 | jj, vařil Jardíček |  Bezmasá jídla - VEGAN a VEGETARIAN
Fakt moc dobrý, doporučuju zcela upřímně :).
Dýně Hokaido - kostky osmahnout na másle rychle, pár minutek, do hněda, vyndat,
na stejnou pánev dát rozvonět podrcený česnek, vrátit do toho kostky dýně, podlít smetanou, osolit, pět minutek povařit, aby se smetana trošku zredukovala. Moooooc dobrý. A kdybyste cítili tu vůni, když se to chystalo. Jupííí!!!!! :)))))
A brambory šťouchané s cibulkou na chvíli zapéct v troubě, prostě zase trochu jinak.


Tak jdeme na to :)





 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama